Közgyűlés Szentendrén - 2016.02.06.


Ha jól számoltuk, nettó 18 egyesületi tag volt jelen az Éves Rendetlen Közgyűlésünkön, amihez az utóbbi évekhez hasonlóan a Dunai-szárny szállásterületén gyűltünk össze, ezúttal Attiláék leendő tanyáján. (A bruttó létszám a kísérő családtagokkal együtt jönne ki, de addig már nem tud számolni a krónikás.)

Pénteken a táborhely elfoglalása után a Leányfalui Gyógyfürdő volt a helyszín és a program.
Szombaton a főműsor a megbeszélés volt, az alábbi témákat tekintettük át:
  1. 2015. évi tevékenység értékelése, pénzügyi beszámoló
  2. 2016. évi programtervezet; eddigi meghívások, lehetséges túra-útvonalak, képzések
  3. HHR (Human&Horse Resource) – lovak, lovasok, segédek; új tagok felvétele
  4. A bemutató fejlesztése (koreográfia, viselet, lószerszámzat)
  5. PR, azaz Pusztai Róka honlap, bemutatkozó kisfilm, Fb.
  6. A Pusztai Róka Díj átadása
A részleteket az antidemokrácia szabályainak megfelelően titkosítottuk, hogy ne kelljen itt megírnom, de az nem hadititok, hogy a PR Díj kitüntetettje idén Nagy Attila törökszentmiklósi lovas és kamionos, az Egyesület Elkötelezett Szállítója lett.
Közben kétfogásos ebéd főtt az asszonyok által, aminek elköltése után a szerencsésebbek megmászták a Kő-hegyet a szerencsétlenebb lovakkal, s néhányan hoppon maradtak a tüzet őrizni. Jelentős fegyvertény, hogy a Dunai-szárny összesen 16 lovagolható lovat tudott kiállítani, úgyhogy a gyalogos kirándulás elmaradt.
 
Este Vígh Zoliék, mint hivatalosan újdonsült tagok a gyakorlatban is frissensült húst szervíroztak, majd az állva maradtak elmentek a Budakalászi Len- és Borvirág Néptánc és Kulturális Mozgalom Farsangi Báljára, ahol felugrálva ültük végig az előadást és beszélgetve a tombolát, majd ki-ki képessége szerint csatlakozott a tánctér levegőjének kevergetéséhez.

Vasárnapra sajnos csak a hazatérések maradtak, minthogy úgy ítéltük meg, hogy nincsen elég időnk, pedig végülis a teljes vasárnap meg volt tartva…